UPSHIFT
by: Innovations Lab Kosovo / 15 March / 2018

(Shqip) UNICEF Innovations Lab Kosovo dhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) organizojnë garën “Ide Biznesi të Gjelbërta dhe Inovative” përmes Punëtorisë UPSHIFT: Punëtori me Ndikim Social, që do të mbahet më 20 – 22 Prill 2018

UPSHIFT
by: Innovations Lab Kosovo / 6 February / 2017

UNICEF Innovations Lab Kosovo in collaboration with Ipko Foundation and Jakova Innovation Center (JIC) are organizing UPSHIFT: Social Impact Workshop, from 3rd – 5th of March 2017.

UPSHIFT
by: Innovations Lab Kosovo / 12 January / 2017

UNICEF Innovations Lab Kosovo is organizing UPSHIFT: Social Impact Workshop, from 3rd – 5th of February 2017.

Apply for UPSHIFT: Social Impact Workshop
by: Innovations Lab Kosovo / 8 September / 2016

Është një punëtori tre-ditore e modelit dinamik që sjellë së bashku idetë, problemet, të rinjtë, dhe metoda të ndryshme edukative dhe inovative për të zgjedhë probleme të ndryshme shoqërore në komunitetin tuaj.