UPSHIFT
by: Innovations Lab Kosovo / 16 March / 2018

UNICEF Innovations Lab Kosovo dhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) organizojnë garën “Ide Biznesi të Gjelbërta dhe Inovative” përmes Punëtorisë UPSHIFT: Punëtori me Ndikim Social, që do të mbahet më 20 – 22 Prill 2018. Ky edicion i UPSHIFT do të shtjellojë temën: – Ide të Gjelbërta dhe Inovative Qëllimi kryesor i këtij bashkëpunimi është […]