15

E premte / Dhjetor


UPSHIFT: Social Impact Workshop

UNICEF Innovations Lab Kosovo organizon UPSHIFT: Social Impact Workshop, prej 15 – 17 dhjetor 2017. Mësoni si të zhvilloni, planifikoni, dhe implementoni idetë tuaja; Ngritni aftësitë për të zgjidhur sfidat shoqërore në komunitetin tuaj; Fitoni grant deri në 2,000 EUR për të realizuar idenë tuaj.   Të drejtë aplikimi kanë: Të rinjtë e Kosovës; Të […]

READ MORE