Jemi të gëzuar të ju njoftojmë se ceremonia e çertifikimit të fituesve të edicioneve të 4-t dhe 5-t të UPSHIFT do të mbahet së shpejti. E gjithë puna, mundi dhe angazhimi i të rinjëve gjatë UPSHIFT-it dhe kohës së implementimit të punës së tyre do të njihet zyrtarisht.

Koha: 14:00, 19 Tetor 2016.

Lokacioni: ILK Bunker, Prishtinë.